Analóg lejátszóhoz

foq RS-33R

foq RS-33R

foq RS-912

foq RS-912

A Hig-End Audió lánc minden egyes eleménél – az erősítőknél, a hangfalaknál, az állványoknál, az analóg lejátszóknál és még a kábeleknél is nagyon fontos a rezgéscsillapítás és komoly hangzás javulás érhető el a minőségi fo.Q rezgéscsillapító anyagok használatával.

A „Front End” kezelése, az analóg lejátszók, tunerek, digitális források, mint a lánc első tagjai talán a legfontosabbak.

Ezek közül is kiemelkedő eredményre vezethez az alacsony jelszintek és a fizikai kontaktusok miatt az analóg lejátszók, LP futóművek, hangkarok és hangszedők rezgés mentesítése.

Erre a célra fejlesztette ki a fo.Q cég az RS-912 szettet, ami lehetőséget ad az analóg lejátszók, LP futóművek  tányérján, a hangszedő tartóján(Head Shell) és a hangkarján keletkező, illetve visszaható rezgések káros hatásának csillapítására.

Ezt a hatást még fokozhatja az RS-33, az analóg lejátszóra feltett LP lemezre helyezhető csillapító korong használata.

A  fo.Q cég egyébb termékeivel (ET-01, TA-102, TA-32) tovább csökkenthetőek a rezgések és javítható a hangzás a kábelektől a futóműig, amit az analóg lejátszók használata estén is érvényesíthetünk.