foq ds-25M

fo.Q ds-25M

foq IP-11

fo.Q IP-11

A HIGH-END, HI-FI, vagy  a HÁZI-MOZI AV rendszerünkben számos olyan pont létezik, ahol rezgéscsillapítással, a zenében is hallhatóan megjelenő rezgések csökkentésével, egy stabilabb, élvezhetőbb hangzást érhetünk el.

Ilyen eszköz a fo.Q DS-25M és a fo.Q IP-11 elnevezésű terméke. Bár a két termék más-más területén támogatja a rendszerünket, mindkettő a káros rezgések csökkentésére szolgál.

A mai világban már egyre kevesebb szerep jut a fizikai hanghordozóknak, mégis sokan rendelkeznek nagyobb gyűjteményekkel ezekből, legyen az CD, DVD vagy Bluray  korong. Nekik segít a fo.Q által kifejlesztett DS-25M korong, amelyek a lemezekre való felragasztásuk után jelentősen növelik a zenei vagy képi élményt, amit a hordozókon tárolt anyagok lejátszásakor átélhetünk.

A fo.Q IP-11 elnevezésű terméke pedig a rendszerünkben használt kábeleink (hangszóró, táp és összekötő) rezgésmentesítésére és a távtartására szolgál. Sok lakásban nehezen oldható meg a rendszer kábelek optimális elhelyezése és a környezeti hatások csökkentése. A fo.Q IP-11 használata ilyenkor meglepő eredményt produkálhat. A kábelek alátámasztása és elszeparálása a parkettától vagy a bútoroktól, az extrém esetek kivételével jelentősen növeli rendszerünk hangminőségét. A káros rezgések csillapítása szinte mindíg tísztább, részletgazdagabb és kiegyenlített hangképet eredményez.

Az IP-11 használata kombinálva a kábel paláston keletkező rezgések csökkentésére kifejlesztett fo.Q TA-32 elnevezésű finomhangolásra is alkalmas rezgéscsillapító szalaggal tovább növeli a hangzás tisztaságát.