foq AB-70

foq AB-70

Damping Spacer AB-70

A fo.Q alátétek csúcsát képező AB-70 új fejlesztésű hibrid kerámia felhasználásával készült. A nagy sűrűségű hibrid rezgéselnyelő korong, olyan többrétegű készülék alátét, amely a hagyományos alátétekkel összehasonlítva, a szendvics szerkezetének köszönhetően sokkal jobban csillapítja a rezgéseket és teremti meg az élő zeneérzetét. Az AB-70 fo.Q alátét korong semmilyen karakterisztikus hangot nem ad hozzá a zenéhez, így az egyes hangszerek által keltett hangok apró különbségei is érzékelhetővé válnak.

Az audio/video berendezésekben keletkező, illetve a külső forrásból származó nem kívánt rezgéseket hatékonyan csökkenti. Mérettől függetlenül használható CD, DVD, Blu-ray lejátszó, erősítő, analóg lemezjátszó, projektor, stb. alá helyezve. Nagy teherbírásának köszönhetően kitűnően alkalmazható a legnagyobb High-End hangfalak alatt is! A felhasználó ízlése szerint 3 vagy 4 darab helyezhető a készülékek alá.

 

 

Használati útmutató

A lapokra a sérülések elkerülése, illetve a jobb érintkezés érdekében a mellékelt, csúszásgátló réteggel ellátott fo.Q rezgéselnyelő öntapadós matricákat célszerű felhelyezni a korongokra.

Anyag: több rétegű hibrid polimer rezgéscsillapító anyag
Terhelhetőség: 25 kg/korong
Tömeg: 123 gramm/darab
Méret: 70 x 90 mm korong / 65 x 0,5 mm matrica
Quantity 4 blocks
Csomag tartalma 4 darab AB-70 korong
8 darab öntapadós rezgéselnyelő matrica
200 mm × 5 mm ─ 4 darab