foq ds-25M

foq ds-25M

DS-25M – A hangminőség javító

Termékünk egy hangminőség-javító, organikus hibrid-polimer alapú rezgés csillapító anyagból készült, maximális vibráció elnyelésre képes matrica borítás, optikai lemezek számára.

Egyszerűen fel kell helyezni a 0,3mm vastag karikát a CD, DVD vagy más optikai lemez közepe köré, effektíve teljesen eltávolítva a lejátszás során keletkezett felesleges rezgéseket, csökkentve a fizikai és elektronikai zajokat. Így a hangzás terjedése, ereje és finomsága teljesen kibontakozhat, drámaian javítva az eredeti hang reprodukálhatóságát. Ezen kívül a gyűrű közepén fennmaradó része felhasználható ragasztó eltávolításhoz vagy a készülék hangolásához

A DS-25 gyűrűk száma 11-ről 18-ra nőtt, így csökkentve az egységköltséget.
Nem csak ez, de a további fejlesztések növelték a hangminőséget és lehetővé tették a magasabb szintű hanghűséget.

 

Használat

Ügyeljen arra, hogy ne vágja meg magát a műanyag spatulával, amikor eltávolítja a tokból, vagy a matrica borítás felhelyezésénél és eltávolításánál.

Ha eltávolítja a matrica borítót a lemezről, ügyeljen arra, hogy teljesen eltávolítsa a fennmaradó ragasztót, ugyanis az el nem távolított ragasztóanyag kárt tehet a lejátszó eszközben.

A ragasztó eltávolításához használja a megmaradt középső matricát csak egyszerűen nyomkodja finoman a ragadós felét az eltávolítani kívánt ragasztó nyomokra.

 Húzza le a matricát a mellékelt műanyag spatulával
Helyezze a matricát a tok közepére, a ragadós felülettel felfelé
Helyezze a lemezt a tokba a címkés oldalával lefelé, és határozottan nyomja rá a matricára